27 kesäkuuta 2017

Bettebox Kesäkuu 2017


Moikka! Kesäkuun bettebox saapui hiukan myöhässä, niinkuin tämä postauskin. Poiketen perinteisestä bettebox esittelystä pidän tämän lyhyenä, enkä kirjoita saate lapusta kaikkia tietoja.

Ensimmäisenä vilautan tuotetta, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoisalta ja kokeilemisen arvoiselta. Talikan merkkinen kasvonaamio. Hinta noin 13 euroa ja myydään ainaski sokoksella.  Naamio sisältää runsaasti aktiivisia tehoaineita, jotka kolmiuloitteinen rakenne imeytyttää tasaisesti ihoon. Kangasnaamio toimii siten että poistetaan kalvot kummaltakin puolelta ja asetetaan iholle. Annetaan vaikuttaa 20-30 min.


Nivealta kosteusvoide joka lupaa imeytyä ihoon nopeasti, tehden ihosta joustavan ja pehmeän. Voide on todella parfyyminen eli mun makuun. Vihaan hajusteettomia tuotteita. Testiin ehdottomasti! Hintaa tälle putellille tulisi marketista 5,70euroa.


Yhtenä kylkiäisenä boksista paljastui RELA tabs maitohappobakreeri. Tähän kylkiäiseen olen tyytyväinen. Saan napata tämän mukaan seuraavalle ulkomaan reissulle!


Doven suihkusaippua Ovh 1,89e Omalla tavallaan ärsyttävin asia boksissa, mutta korkkasin tämän heti käyttöön. Suihkusaippua on väriltään kivan vihreää ja tuoksuukin kivalta. Nämä on niitä markketti tuotteita mitä aina tulee ostettua itelläkin päivittäiseen käyttöön.


Dermosil kevyt kosteuttava kasvovoide. Kasvovoiteita testaan mielellään, koska en ole löytänyt vielä vakio voidetta, joka tulisi ostettua aina uudelleen ja uudelleen. Tämän voiteen ovh 11 euroa.


Lumene Gel Effect- kynsilakka. Tämä ei sen kummenpaa esittelyä kaipaa, ehdottomasti mun lemppari kynsilakkaa. Tätä oon kehunut täällä blogin puolella useasti. Ovh.6,90e


Piz Buin aurinko rasvaa, joka nopeuttaa luonnollista ruskettumis projektia melitanean avulla. Vedenkestävä. Tämän oon kans testaillut jo. Ainakin iso plussa ettei tahmaa ihoa, vaikea arvostella enempää pienen koon vuoksi.


Loppuun oli kenzolta havuvesi näyte kylkiäiseksi ja pandan uutta luonnonlakua. Laku on jo tuhottu parempiin suihin. Oli todella hyvää ja sisältää vain 4 ainesosaa. 


Kokonaisuudessaan boksi näytti tältä. Ihan ok boksi, mutten hyppinyt riemusta kattoon. Jollekin toiselle varmasti mieluisampi kuin minulle. En vaan raaski lopettaa tilaamista, jos tuleekin hyvä boksi heti sitten. Kaikki tuotteet kumminkin voin kokeilla ja odotan innolla enskuun boksia. Koska sieltä on paljastettu yksi täysikokoinen tuote lumenelta. Mikä on niiiiiin ihana. Eli suosittelen tilaamaan ensikuun boksin. (Täysikokoinen tuote jo yksistään ylittää boksin arvon, 19,90e maksaa se tuote. En spoilaa, jos joku haluaa pitää yllätyksenä sen.)

Mitäs mieltä boksista? Lempituotteesi?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, tuo on niin hyvä ku pysyy mulla paremmin kuin muut lakat :) sit kuivuuki semi nopeasti :)

      Poista